За мен

Здравейте, казвам се Мариела! Aз съм майка, фотограф и мечтател.

Зодия летен пътешественик съм и верните ми спътници са дъщеря ми, много сладкото кафе, добрата книга  и фотоапарата.

Фотографията е вдъхновението, което моето дете пробуди в мен. Преди няколко години купих първият си фотоапарат, защото исках да и направя хубави снимки сред природата. И така започна всичко… Желанието ми да снимам растеше всеки ден.

Преоткрих света фотографирайки го и с времето разбрах, че ми харесва много да снимам хора и всичко, което изразяват те – любов, емоция, жестове…

Да ги запазвам във времето такива, каквито ги виждам – искрени и чувстващи – е това, което ме вълнува и ми носи огромна радост.

Затова обичам сватбената фотография, неподправените емоции между младоженците, усмивките и сълзите от щастие, реалните, красиви и емоционални моменти, които се случват на сватбеният ден.

Това съм аз – мечтателка с фотоапарат, която иска  да “разкаже” историята на двама влюбени и техният ден по най-добрия начин.

Благодаря на дъщеря ми, че ме поведе в това пътешествие.

Мариана и Александър
Благодарим за професионализма, идеите, вниманието, бързината. Личи си, когато човек обича своята работа и прави всичко внимателно и изпипано, независимо колко е напрегнато. Отново благодарим, че даде всичко от себе си. Стахотна си!

Мариана и Александър

Лилия и Венелин
Мариела е страхотен човек и професионалист, който влага лично отношение към работата си. Тя е фотограф, който ще ти помогне да се отпуснеш и забавляваш, а същевременно успява да улавя красивите моменти. Бихме я препоръчали на всичките ни приятели.

Лилия и Венелин

Силвия и Даниел
Благодарим ти, че превърна нашият празник в мечтаната приказка. Ти успяваш да уловиш всеки миг и всяка искрица щастие. Продължавай все така да раздаваш любов на всички застанали пред твоя обектив.

Силвия и Даниел