fbpx

Със снимките аз искам да ви покажа как сте се чувствали

За мен е най-важно да уловя не само външността на човека, а и неговият вътрешен
свят, неговата същност.

Ако искате да имате истински, красиви и емоционални сватбени снимки – това, което трябва да направите по време на вашата сватба е да сте себе си, да се наслаждавате и да се забавлявате на всички моменти от тържеството, както и да дадете воля на вашите емоции. Бъдете сигурни, че ще се очаровате от резултата.
Затова колкото по-силно е доверието между вас и вашия сватбен фотограф, толкова по-лесно ще забравите за него по време на вашето събитие. В това се крие магията на непринудените и красиви кадри, както и улавянето на естественият дух на тържеството.

За мен

Здравейте, казвам се Мариела и обичам да снимам.

Аз съм майка, мечтателка и непоправима романтичка. Имам прекрасна дъщеря, тя е най-голямото ми щастие и моето вдъхновение да започна да снимам. Преди около 4 години в живота ни се появи и Мика, нашият мил и сладък Джак Ръсел Териер.
Обичам много да пътувам, да откривам нови места, да се запознавам с интересни и приятни хора, да чета книги, да слушам шума на вълните или да се зареждам от слънцето. Обичам да ми е топло и уютно.

Няколко думи, които ме описват:
семейство – светлина – пътешествие – хубава книга – море – божури – мечти – вино – свещи – пастелни тонове – дантела – бохо – винтидж – усъвършенстване – животни – приятели – споделеност – лампички – небе пълно със звезди…

Тук може да прочетете повече за мен


Пътуващ сватбен фотограф

Сватбена фотография на истински хора със свободен дух, които са лудо влюбени един в друг и не се притесняват да правят нещата така, както им харесва, защото нито една сватба не трябва да бъде еднаква.
Аз обичам да пътувам и да заснемам сватби навсякъде по света и съм щастлива, когато го правя. За мен няма по-добро творческо удовлетворение от пътуването и снимането на нови места.
Независимо как изглежда за вас мечтаната сватба, аз ще бъда с вас през този ден за да го уловя автентично и ще ви подкрепям във всички моменти.

Тук може да разгледате сватбената галерия

Мили думи

Сватбен фотограф

„Мариела Челебиева е един вълшебник, който прави най-важният ден наистина незабравим. Тя успява да улови всеки момент и да му предаде живот и емоция. Невъзможно е когато човек гледа нейните снимки, да не се усмихне, защото тя умело може да те вкара в приказката на нечий живот!

Препоръчвам я на всички, които искат да имат уникални снимки в албума на живота си!“

Велислава и Цаньо

Отзиви от клиенти..

Част от някои често задавани въпроси за сватбената фотография

КАКЪВ Е ВАШИЯТ СТИЛ?
Сватбените фотографи се различават, всеки със своята индивидуалност и уникален стил.
Най-важно за мен са истинските сватбени моменти, хора и емоции, неподправената радост и нережисираните забавни ситуации. Аз съм сватбен фотограф, който много обича да прави кадри, от които най-вече си личи връзката между вас, приятелите и семейството ви. Улавянето на тези моменти по художествен начин е това към което се стремя в моите снимки.

В КАКВА ТОЧНО ФОТОГРАФИЯ СПЕЦИАЛИЗИРАТЕ?
Обичам да заснемам живота около себе си, всичко красиво и вълнуващо като фотосесия на влюбени двойки, сватбени моменти, семейна фотография, детска фотография или индивидуална фотосесия.

КАК РАБОТИТЕ, КАК ТОЧНО СНИМАТЕ В ДЕНЯ НА СВАТБАТА?
По време на сватбата обичам винаги да се смесвам тихо с гостите, като с това се стремя снимките да се получат много истински и емоционални. Обичам документалното заснемане. Оставям ви да се наслаждавате на вашият ден, без да спирате и да позирате непрекъснато. По време на фотосесията давам насоки какво да правите, за да се получат естесвени и непринудени кадрите, без да се чувствате неудобно.

Тук може да намерите орговорите на още въпроси, свързани със сватбата.

Не се нарича работа, а начин на живот

Това е страст, светлина и мечти.
Вярвам, че с фотографията съм открила своето призвание, или дори нещо повече от това. Мисълта, че моите снимки ще останат и ще носят топли и въздействащи спомени на хората за важните моменти, които съм запазила във времето, ме кара да се влюбвам още повече в това, което правя. Обичам сватбената фотография, защото тя ми дава възможността да видя много такива моменти за много кратко време, в този изпълнен с много силни емоции сватбен ден.

Възможността да уловиш мимолетната действителност като я запазиш завинаги

Обичам да разказвам истории със снимки. Когато се запознавам с други хора, аз ги моля да споделят с мен своята история – да ми разкажат кои са. Искам да разбера какво е важно за тях, към какво се стремят или за какво мечтаят. Разказването на личната ни история става за нас емоционален свързващ момент. Той хвърля мост помежду ни.
Историите ни разказват кои сме като:
– Ни вдъхновяват
– Ни свързват
– Ни карат да разсъждаваме
– Възпламеняват нашите емоции
Историите от вашия живот, това сте самите вие.

Очаквам с нетърпение да ми разкажете вашата история и да се запознаем.

ПРОВЕРЕТЕ ДАЛИ СЪМ СВОБОДНА НА ВАШАТА ДАТА

Независимо дали търсите сватбен фотограф в София, сватбен фотограф в Пловдив, сватбен фотограф във Варна, сватбен фотограф във Велико Търново, сватбен фотограф в предградията или в Европа.

Вярвам, че опознаването и разговорите са изключително важни, затова предлагам неангажираща безплатна консултация лично или чрез Skype.

За да се свържете с мен, пишете ми чрез формата за контакт.