fbpx

Здравейте, казвам се Мариела и обичам да разказвам истории от истинския живот със снимки.

Аз съм фотограф не по професия, а по призвание и от сърце. Винаги съм била привлечена от творческата работа. Като дете обичах да рисувам. По-късно, когато станах майка, открих страстта си към фотографията. От тогава не минава и ден без да снимам или да мисля за красивите моменти, които чакат да бъдат заснети. Фотографията е като необятна вселена, в която живея. Всеки ден откривам нещо ново и постоянно се уча. Чрез моите фотографии искам да покажа на хората пъстротата, изяществото и неповторимостта на заобикалящия ни свят, пречупени през призмата на моето вътрешно светоусещане.

Фотограф, реставратор, майка, дете на природата – вдъхновявам се от любовта във всичките и форми, песента на птиците, от смеха и безгрижието на децата, мъдростта на възрастните хора, добротата и благодарността, от истинските неща, които изпълват живота със смисъл.

Това съм аз – търсач на щастие, пътешественик, мечтател, ловец на истории. Обикалям страната и ще се радвам да разкажа вашата автентична сватба, но не с думи, а с това, което умея най-добре – с красив и емоционален разказ в снимки.

Сватбената фотография е изключително специална за мен, защото ми позволява да съпреживея миговете на истинско щастие и любов и да запазя този спомен завинаги. Когато двойката се потопи изцяло в емоциите на своя неповторим ден, всичко наоколо остава незабележимо. Именно в тези моменти на близост и на споделеност, аз заснемам истинските усмивки, топлотата в погледа им и нежността в жестовете им.

Не съм привърженик на „перфектните пози“ в класическия смисъл на думата. Моята цел е да заснема емоциите и красотата на истинските моменти, когато двама души се наслаждават на своя сватбен ден. Тези искрени и спонтанни моменти правят сватбената фотография жива и неподправена. Затова, когато снимам двойки, аз се стремя да създам пространство, в което те да се чувстват свободни, да бъдат себе си и да изразяват своята любов. Това е моментът, в който снимките оживяват и запазват спомена за истинското щастие и индивидуалност на двойката.

Позволете ми да превърна вашия сватбен ден във вълнуващ и вечен спомен, който ще ви връща назад всеки път към най-щастливите моменти и ще ви докосва винаги със своята красота и неподправена емоция.

Очаквам с нетърпение да чуя вашата история.