fbpx

За мен

 


 

Вдъхновението означава да правя онова, което обичам, и което е по-важното – да обичам онова, което правя.

Зодия пътешественик съм и верните ми спътници са дъщеря ми, много сладкото кафе, добрата книга и фотоапаратът.

Обичам океана, залезите, да стоя на върха на планината. Искам да е безкрайно лято.

Фотографията е вдъхновението, което моята дъщеря пробуди в мен. Купих първия си фотоапарат, защото исках да и направя хубави снимки сред природата. И така започна всичко… Желанието ми да снимам растеше всеки ден.

Вълнуват ме любовта, емоциите и чувствата на хората около мен. Да ги запазвам във времето такива, каквито ги виждам – искрени и чувстващи, е това, което ми носи огромна радост.

Когато не снимам, не чета книги и не пътувам, обичам да реставрирам стари мебели, да правя дизайн на някоя винтидж рокля, която в 90% от случаите остава само нарисувана на лист хартия или се занимавам с някакъв декор. Междувременно постоянно планувам нещо, в главата ми винаги има твърде много мисли и мечти.

Живея в Габрово и въпреки, че е малкo градче, аз често мечтая за живот на село сред тишина, животни и природа. Или на безлюден плаж край океана. Обичам водата и тя винаги ми носи чувство на спокойствие и хармония. Също така винаги съм искала да имам каравана, с която да пътувам и да откривам нови и красиви места, да имам свободата да се будя сутрин с гледката, за която душата ми копнее.
За мен природата е вдъхновение и аз съм привърженик на опростеният живот, в който можем да се чувстваме вдъхновени от всичко, което ни заобикаля. Това чувство всекидневно ми носят – любовта във всичките и форми, смеха и безгрижието на децата, благостта и мъдростта на възрастните хора, добротата, истината, благодарността…

Може да разгледате портфолиото ми с избрани снимки и албумите със сватбена фотография.