fbpx

Отзиви от клиенти

Йоанна и Благой

Мариела Челебиева е страхотен професионалист и задължително попълнение към сватбения екип на всички младоженци! Освен, че с кадрите си разказва вълшебни приказки за любовта, тя успява да улови малките детайли, които те карат да се усмихваш и да се връщаш „там“ всеки път, когато разлистиш албума.

Благодарим ти, Мариелка! Не спирай да твориш!


Мария и Симеон

Мариела Челебиева е голям професионалист.

Света, заснет с нейния фотоапарат, изглежда по-красив и по-добър. Притежава огромно сърце и това се вижда в снимките й!


Велислава и Цаньо

Мариела Челебиева е един вълшебник, който прави най-важният ден наистина незабравим. Тя успява да улови всеки момент и да му предаде живот и емоция.

Невъзможно е когато човек гледа нейните снимки, да не се усмихне, защото тя умело може да те вкара в приказката на нечий живот! Препоръчвам я на всички, които искат да имат уникални снимки в албума на живота си!


Виделина и Николай

Страхотен фотограф, супер професионалист! Всичко на нашата сватба мина по ноти!

Предразполага да се отпуснеш и снимките да станат невероятни. Горещо препоръчвам!


Лилия и Венко

Мариела е позитивна, отдадена на мисията си и истински професионалист! Снима с желание и превръща сватбената фотосесия в удоволствие. Силно препоръчвам като фотограф за Вашия сватбен ден! 🙂

Станислава и Теодор

Мариела е невероятен професионалист – отдадена, позитивна и внимателна. Тя наистина разказва с фотографията си, а историята на нашата сватба тя запечата, улавяйки всеки миг с професионалното си око. Кадрите са вълшебни.

Чудесна си! Благодарим ти от сърце!